• 02 822 15 04
  • 040 755 847
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Jeklen nakit Rochet

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Jeklen nakit Rochet predstavlja revolucijo na področju jeklenega nakita. Rochet vam nudi dvoletno garancijo in s tem kaže svojo sto odstotno zanesljivost na področju izdelave in prodaje nakita v tem segmentu. Trenutni trend na področju nakita vam zagotavlja nakit Rochet. V naši prodajalni vam ponujamo pestro kolekcijo tega jeklenega nakita. Vrhunska obdelava segmenta za segmentom, to je jeklen nakit Rochet. To je nakit najvišjih modnih standardov.

 V primerjavi z zlatim ali srebrnim  nakitom, je jeklen nakit Rochet mnogo bolj prijazen do vaše kože in do vaše denarnice. Rochet navdušuje z izbiro najrazličnejših materialov v svojih izdelkih. Kombinacija svetlečega jekla in temnega titana, ali pa bleščečega jekla in toplega rumenega zlata, morda pa kar kombinacija vseh treh, tvorijo čistočo kovin najvišje čistine. Kar največ modne kolekcije nakita je namenjene moškim.

 Za njih je jeklen nakit dobesedno pisan na kožo ! Moške ali ženske, ostre ali mehke linije-vse so zajete pod blagovno znamko Rochet. V naši prodajalni se trudimo slediti modnim smernicam in sprotno posodabljamo kolekcije jeklenega nakita Rochet. Razveselite svoje najdražje in jim namenite nakit iz najkvalitetnejšega jekla. Za vse, ki se spopadate z raznimi alergijami na kovine,  tukaj je rešitev vašega problema. Rochet je blagovna znamka z dolgoletno tradicijo. Izvira iz Francije, ki je v svetu modnega nakita ena od vodilnih držav na tem področju.  


© 2021 Optika Brumen. All Rights Reserved. Powered by XHorizont.com