• 02 822 15 04
  • 040 755 847
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Carly Roy ure

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Ste že slišali pregovor o danski natančnosti? In če zraven dodamo še dejstvo, da Danci točnost jemljejo kot pomembno vrlino, potem je koncept, ki se skriva za Carly Roy urami jasen. Natančnost in visoka kvaliteta, tako pri izbiri materialov kot pri izdelavi mehanizma in ohišja ur, so glavne lastnosti Carly Roy Denmark ur. Izgled Carly Roy ur je klasično uglajen, tako da vas ura lahko spremlja tako pri poslovnih priložnostih, kot tudi v bolj sproščenih okoljih.


Precizna izdelava kvarčnega mehanizma v Carly Roy urah zagotavlja visoko kvaliteto in natančnost pri merjenju časa. Mehanizem se napaja s pomočjo baterije, ki ima življenjsko dobo kar nekaj let, odvisno seveda od tega, koliko in kako pogosto uporabljate dodatne funkcije vaše Carly Roy ure.


Ohišja Carly Roy ur so iz plemenitega jekla, za katerega so značilne izjemno dobre protikorozijske lastnosti. Vzdrževanje ure je zelo enostavno, saj plemenito jeklo enostavno sčistite s pomočjo tople vode in mehke krpe. Paščki so ravno tako lahko iz plemenitega jekla, izbirate pa lahko tudi med drugimi materiali.


Steklo, ki pokriva uro je mineralno, zato je ura dobro odporna na praske in udarce. Nekatere Carly Roy ure premorejo tudi do 10 ATM vodotestnosti.


Carly Roy ur pa se drži tudi pridih skrivnostnosti. Carly Roy se še vedno poslužuje principa »od ust do ust marketinga«. Če boste iskali informacije o Carly Roy urah na internetu, jih boste težko našli. Če pa boste prišli do uporabnika Carly Roy ure, ga boste le stežka ustavili, ko vam bo začel govoriti o zadovoljstvu s svojo Carly Roy uro.


© 2021 Optika Brumen. All Rights Reserved. Powered by XHorizont.com