• 02 822 15 04
  • 040 755 847
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Casio ure

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Blagovna znamka Casio je znana po kvaliteti in uporabnosti, ne glede na to, katere njihove izdelke uporabljate. Ponudba Casio ur je zelo raznolika in vsebuje različne kolekcije in modele, ki se med seboj razlikujejo tako po oblikovni kot namembnostni plati. Vsem Casio uram pa sta zagotovo skupna moderna oblika in visoka kvaliteta.


»Smart access System« Casio ur omogoča hitro in enostavno dostopanje do vseh bistvenih funkcij s pomočjo stranskega gumba. S pritiskom in obračanjem tega gumba lahko izbirate med različnimi nastavitvami in funkcijami, med njimi tudi štoparico, odštevalcem časa, alarmom in pretvornikom med časovnimi pasovi. Na hiter in enostaven način lahko »zaklenete« ali »odklenete« delovanje stranskega gumba in s tem preprečite, da bi se nastavitve vaše Casio ure spreminjale ob naključnih pristiskih.


G-SHOCK je pričel uporablajti tudi različne nove senzorje, solarno radijsko tehnologijo in nove materiale za še boljšo vzdržljivost. Z uporabo najnovejše tehnologije in z mišljenjem, da je treba preseči konvencionalno razmišljanje je G-SHOCK definitivno vodilna ura znamke Casio.

»Baby-G X« linija Casio ur je namenjena ženskam, ki sledijo najnovejšim modnim trendom in ponuja moderne oblike v belih, črnih, modrih ali roza izvedbah. Izjemna trpežnost, enostavna uporaba in izjemna funkcionalnost so značilnosti linij G-Shock in ProTrek. Casio ure iz teh dveh kolekcij ponujajo veliko število funkcij, ki vam bodo popestrile športne aktivnosti. Merjenje nadmorske višine in zračnega pritiska, pa napajanje s pomočjo sončne energije in radijsko voden sistem so le nekatere izmed teh možnosti.

Kolekcija G-Shock je v svoji 25 letni zgodovini navdušila že na veliko število uporabnikov in zagotovo ostaja ena izmed prvih izbir, če iščete trpežno in zanesljivo uro, ki vas bo spremljala ob vaših dogodivščinah. Če pa iščete Casio uro, ki bo zadovoljila vaš pustolovski duh in jo boste hkrati lahko ponosno nosili tudi ob bolj poslovnih priložnostih, je linija Edifice prava za vas. Inteligentna funkcionalnost, inovativna tehnologija in športna eleganca so glavne karakteristike Edifice linije Casio ur.


© 2021 Optika Brumen. All Rights Reserved. Powered by XHorizont.com