• 02 822 15 04
  • 040 755 847
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Morgan ure

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Dizajnerske ure Morgan v sebi združujejo eleganco in kvaliteto. Kot nepogrešljiv modni dodatek bo Morgan ura zagotovo pritegnila marsikater pogled. Ohišje zmogljivega kvarčnega mehanizma lahko najdete v obliki kvadrata, pravokotnika in celo srca, obdano pa je s kvalitetnim mineralnim steklom, zaradi katerega Morgan ure niso le lepe, temveč tudi kvalitetne. Tudi paščki, izdelani iz črnega, belega ali rjavega usnja ter plemenitega jekla, enakovredno dopolnjujejo vtis elegance, ki ga oddaja Morgan ura.

 Diamanti, kristalčki ter ostali ostali svetleči kamenčki nemalokrat dopolnjujejo izgled Morgan ure. Najdemo jih tako na paščkih, kot tudi v samem ohišju ure. Kamenčki različnih oblik in velikosti so umetelno razporejeni na ohišju ure v različnih linijah, lahko spremljajo ali nadomeščajo številke v številčnici ali pa se nahajajo na stičišču ohišja in paščka. Tudi ime Morgan je lahko vgravirano v samem ohišju ali paščku iz plemenitega jekla, lahko pa je vtisnjeno v usnjenem paščku, s čimer je eleganca ure še bolj poudarjena. V nekaterih primerkih ur je ime Morgan preprosto prepleteno skozi ohišje in pašček skupaj.

  

Oblikovalci Morgan ur pa so se izkazali tudi pri oblikovanju notranjosti ohišja ure oz. zapolnitvi prostora med številčnico in kazalci. Srce je nemalokrat glavni motiv v Morgan urah, najdemo pa ga obrnjenega v osrednjem prostoru med številkami, poudarjenega na številčnici ali celo prepletenega z imenom ali ostalimi linijami. Tudi nekateri paščki vsebujejo motiv srca, bodisi izvezenega na površini ali pa celo v obliki prepletenih src. V nekaterih modelih pa se različno poudarjene linije med seboj prepletajo in izrisujejo motive v obliki rož, metuljev ali pa celo imena Morgan.
Vendar pa privlačen igled ni edina odlika Morgan ur. Kvalitetni materiali, kot so plemenito jeklo, usnje in mineralno steklo, so zagotovilo, da se na Morgan uro lahko zanesete. Za nekatere modele je značilna tudi dobra vodotesnost do 10 ATM, zaradi česar so Morgan ure primerne tudi pri kakšnih prostočasnih aktivnostih, kjer vas lahko preseneti stik z vodo.

 

Zanesljiv kvarčni mehanizem, kvalitetni materiali ter dizajnersko dodelana eleganca ohišja so zagotovilo, da je Morgan ura prava izbira za vse, ki cenite privlačen izgled in hkrati želite tudi kvalitetno in zanesljivo uro, ki vas bo spremljala ob različnih priložnostih.


© 2021 Optika Brumen. All Rights Reserved. Powered by XHorizont.com