• 02 822 15 04
  • 040 755 847
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Police ure

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Tako kot je bila svetovno znana skupina Police v 80-ih in 90-ih letih prejšnjega stoletja obravnavana kot ena izmed začetnikov »New wave« glasbe, v kateri se je rock prepletal s punkom, regijem in jazzom, tako je linija Police ur značilna po svojem drznem dizajnu, ki se prepleta z izbiro kvalitetnega materiala, dovršenostjo izvedbe in zanesljivostjo kvarčnega mehanizma.


Police ure se ne ukvarjajo s ustrezanjem trenutno predpisanim modnim trendom, temveč si utirajo svoje oblike in linije. Popolni oblikovni minimalizem in drzna robustnost sta le dva principa, ki ju lahko zasledimo v dizajnu Police ur. Minimalizem se skriva v primerku Police ur, zaradi česar ura deluje kot da je vlita iz enega samega kosa. Podoben primer je Police ura v črnem odtenku z usnjenim paščkom, v svetlih odtenkih pa odsevale kak kazalec in ime blagovne znamke. 

 
Robustnost se skriva v mnogih primerkih, kjer so tako ohišje kot tudi ostali sestavni elementi izdelani v različnih ostrih linijah. 
Prikazovalnik Police ur lahko vsebuje veliko elementov – poleg merjenja časa v digitalnem ali analognem načinu so lahko prikazani tudi dnevi v tednu, meseci v letu ali celo tahometer, za posamezne modele Police ur pa je značilna tudi odlična vodotesnost.

  

S svojo dizajnersko izzivalnostjo in zanesljivostjo kvarčnega mehanizma so Police ure prava izbira za vse moške, ki pri izbiri ure iščejo kombinacijo zanesljivosti, elegance in drznosti.


© 2021 Optika Brumen. All Rights Reserved. Powered by XHorizont.com