Optika Brumen

KONTAKTNE LEČE


Prijava na kontrolo/uvajanje za kontaktne leče

Kaj prejmete:

  • Pregled prednjega segmenta očesa
  • Kontrola solznega filma in določitev le tega
  • Predstavitev probnega seta mesečnih kontaktnih leč
  • Učenje rokovanja z kontaktnimi lečami
  • Poleg uvajanja prejmete mesečni set kontaktnih leč in tekočino
man-holding-eye-contact

Dnevne leče

Uporaba dnevnih leč ponuja številne prednosti, ki vključujejo udobje in higieno, ter odgovarjajo aktivnemu življenjskemu slogu. Prav dnevne leče so naložba za zdrave oči brez tveganja za okužbe, boljšo korekcijo vida, estetski vidik z izbiro barv za spremembo videza oči. Dnevne leče omogočajo jasen vid brez potrebe po čiščenju in shranjevanju, zato predstavljajo priročno in zdravo izbiro za mnoge posameznike.

Mesečne leče

Mesečne kontaktne leče prinašajo številne prednosti kot so udobje, praktičnost, cenovno dostopnost in jasen vid. Zaradi svoje vsestranskosti so odlična izbira za aktivne posameznike, ki želijo svobodo pri šporu in vsakodnevnih opravilih. Zagotavljajo širok nabor sfernih dioptrij, vključno s toričnimi lečami za astigmatizem in multifokalnimi lečami za večnamensko korekcijo vida. Zato so mesečne leče priročna in učinkovita rešitev za tiste, ki vsakodnevno potrebujejo korekcijo vida.

contact-lenses-4792983_1280
al5i1966

Multifokalne leče

Multifokalne kontaktne leče so odlična reštev za presbiopijo, saj omogočijo korekcijo vida na vseh razdaljah. S temi lečami boste z lahkoto brali, delali na računalniku, ter hkrati ohranili dober vid na daljavo. Zaradi svoje prilagodljivosti so idealne tudi za aktivne posameznike, saj omogočajo nemoteno prehajanje med različnimi vidnimi oddaljenostmi. Multifokalne leče nudijo alternativo očalom, saj omogočajo praktično korekcijo na vseh razdaljah.

Tekočina za leče

Tekočina za shranjevanje in dezinfekcijo je bistvenega pomena za čiščenje in vzdrževanje leč, ki podaljša njihovo življensko dobo ter ohranja čistost. Tekočina zagotavlja sterilnost leč, kar je ključno za zdravje oči in preprečevanje okužb. Poleg tega je tekočina pomembna za ohranjanje udobja pri nošenju leč, saj vzdržuje vlažnost in preprečuje izsušitev leč. Je nepogrešljiv pripomoček za varno, čisto in udobno izkušnjo nošenja kontaktnih leč.

putting-putting-in-contact-lens-768x667
Scroll to Top