Optika Brumen

PONUDBA OČAL

trent-erwin-UgA3Xvi3SkA-unsplash

Korekcijska očala

V naših optikah boste našli obsežno in raznoliko izbiro korekcijskih okvirjev, ki so primerni za vse starostne skupine. Ne glede na to, ali iščete okvirje za otroke, mladostnike ali odrasle, vas bomo zadovoljili s popolno izbiro.

Naša ponudba vključuje okvirje priznanih in uveljavljenih blagovnih znamk, ki slovijo po kakovosti in modnem oblikovanju. Z možnostjo izbire med številnimi modnimi znamkami lahko zagotovimo, da boste našli popoln okvir, ki ustreza vašemu obrazu in stilu.

tamara-bellis-tw5_DJQaeDU-unsplash (1)
serhiy-hipskyy-O4pwbpzhKbw-unsplash

Sončna očala

Sonce, sneg, bleščeče površine, močna sončna svetloba lahko negativno vplivajo na delovanje naših oči, zato so kvalitetna sončna očala nujno potrebna v vseh letnih časih. Znano je, da imajo vsa sončna očala UV zaščito, tudi tista, kupljena na tržnici ,a temu ni tako.

V naših optikah nudimo sončna očala s kvalitetnimi cerificiranimi filtri, ki zaradi svojih fizikalnih lastnosti ne povzročajo popačenje slike. Ti filtri so tudi precej debelejši in bistveno odpornejši na praske.

Dovoljite si izstopati biti trendovski in ustrezno zaščitite svoje oči z našimi sončnimi očali.

Športna očala

“Za zmagovalni pogled na poti do uspeha”

V športu so očala ključnega pomena, vsi vemo da je zmaga pogosto odvisna od tega, kako dobro vidimo svet okoli sebe. Športna očala v optiki Brumen so ustvarjena z inovativno tehnologijo, ki omogča jasen in natančen pogled , ne glede na vremenske razmere ali hitrost gibanja. V ponudbi boste našli lahkotne okvirje športnih očal, ki pa so hkrati izjemno vzdržljiva in trendovskega izgleda.

Posebni sloji na očalih odvračajo prah, umazanijo in kapljice znoja, s čimer ohranijo vaš videz brezhiben tudi v najzahtevnejših razmerah.

karsten-winegeart-1hHLeBZy2kk-unsplash
bud-helisson-kqguzgvYrtM-unsplash

Očalna stekla

1. Prilagodljiv dizajn za vaše potrebe. Ne glede na vaše potrebe – ali gre za branje, delo na računalniku ali vožnjo – zagotovite si dizajn, ki je individualno prilagojen vašim očem. Naša vrhunska tehnologija izdelave očalnih leč omogoča optimalno korekcijo vida, vsakem trenutku brez omejitev.

2. Najboljša zaščita pred motečimi dejavniki. Svetloba je ključnega pomena za dobro vidljivost, vendar hkrati lahko predstavlja nevarnost za naše oči. S filtriranjem škodljive umetne svetlobe in naravnih motečih dejavnikov vam ponujamo očalna stekla z najboljšo zaščito. Široka paleta možnosti očalnih stekel, ki združjejo varnost in slog , omogoča breskrben pogled v vseh razmerah.

3. Izboljšana jasnost s trajno kakovostjo vida. Očalna stekla niso samo sredstvo za korekcijo vida, ampak tudi ključ do povečane jasnosti in udobja ne gledena vaš življenski slog. Ostrino vida in jasen pogled omogočajo očalna stekla, ki blokirajo UV žarke, modro vijolično svetlobo, ščitijo pred refleksijo, in s tem zagotavljajo udobje pri nošenju očal.

Scroll to Top